Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Banjo-Kazooie verschijnt 21 januari op Nintendo Switch Online

Guh-huh!

Het heeft even mogen duren, maar 21 januari verschijnt Banjo-Kazooie op Nintendo Switch Online. Daarmee komt het eerste avontuur van dit dynamische duo voor het eerst in 24 jaar weer op een Nintendo platform. Zoals gebruikelijk heb je een Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-abonnement nodig om toegang tot het spel te krijgen.

Er zijn momenteel nog geen verdere aankondigingen gemaakt voor Nintendo Switch Online. Vorige maand werd Paper Mario uitgebracht, dus wellicht kunnen we nu rekenen op één game per maand. Nintendo heeft beloofd dat F-Zero X, Kirby 64: The Crystal Shards, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, Mario Golf en Pokémon Snap ook naar het platform zullen komen. Dat geeft dus sowieso nog een paar maanden vooruitzicht.

Ga jij Banjo-Kazooie overmorgen spelen? Welke andere N64-spellen zou je op Nintendo Switch Online willen zien? Laat het ons weten in de reacties!