Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rune Factory 5 krijgt nieuwe trailer en meer informatie over Deluxe-editie

Ben je klaar om in de wijde wereld van Rune Factory 5 te trekken?

Rune Factory, een serie die de werelden van farming sims zoals Harvest Moon en standaard JRPG’s met elkaar verbindt, krijgt binnenkort zijn vijfde deel. Zo kunnen fans al snel aan de slag met het daten van de dorpsbewoners, het starten van een eigen boerderij en het verslaan van gevaarlijke monsters. Voor de digitale release kunnen gebruikers kiezen voor een normale en Deluxe-editie van het spel. Met de Deluxe-editie krijg je een outfit set van Rune Factory 4 en een item pack. Voor fans van de fysieke uitgaves is er ook goed nieuws, als je de fysieke versie van Rune Factory pre-ordert, krijg je daar een gratis knuffeltje bij.

Ook is er een gelimiteerde fysieke editie van Rune Factory 5, de inhoud hiervan vind je in het plaatje hieronder:

Tenslotte kun je hieronder de nieuwe trailer vinden van Rune Factory 5, hierin staat het verhaal in de spotlight.

Rune Factory 5 zal op 25 maart 2022 in de winkels verschijnen, ga jij hem halen? Laat het ons weten in de reacties!