Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Putt-Putt en Freddi Fish 3 krijgen gameplaybeelden

Ga op een nostalgisch avontuur met Putt-Putt en Freddi Fish 3!

Vorige week werden de bekende point-and-clickgames, Putt-Putt en Freddi Fish 3, aangekondigd voor de Nintendo Switch. Sinds gisteren zijn ze dan ook daadwerkelijk verkrijgbaar. Daarom zijn er nu van zowel Putt-Putt als Freddi Fish 3 gameplaybeelden online gezet door YouTube-kanaal Nintendo Players.

In Putt-Putt Travels Trough Time draait het om een paars autootje. Doordat de tijdmachine doordraaide, is zijn grote vriend Pep verdwenen. Putt-Putt gaat daarom op avontuur om zijn hondenmaatje terug te kunnen vinden en maakt op zijn reis van alles mee. Ontmoet dinosauriërs, reis naar het wilde westen en los onderweg simpele puzzels op.

In Freddi Fish 3: The Case of the Stolen Conch Shell word je meegenomen naar de grote onderwaterwereld. Tijdens jouw vakantie is er opeens iets goed mis. Vriendje Finny komt er achter dat de grote schelp verdwenen is, deze moet je dus terug zien te vinden. Samen ga je op onderzoek uit om hem terug te krijgen. Onderweg los je raadsels en puzzels op, kom je de gekste dingen tegen en je vindt zelfs een gezonken vliegtuig!