Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gelukkig nieuwjaar van Nintendo

We zetten een aantal leuke tweets voor je op een rijtje!

Op Nieuwjaarsdag mag er dan misschien wel niet veel groot nieuws voorbij komen, dat betekent niet dat wij op de redactie ook helemaal stilzitten. En wat is er op 1 januari nou leuker dan het delen van een aantal toffe nieuwjaarswensen van Nintendo?

Via Twitter heeft Nintendo namelijk verschillende leuke nieuwjaarswensen geplaatst, welke we hieronder graag met je delen! We beginnen met de tweet van Nintendo Nederland, welke in het teken staat van Splatoon 3!

Ook Nintendo of America bleef niet uit en plaatste het volgende op Twitter, geheel in het teken van Animal Crossing.

En tot slot Nintendo of Europe, welke iedereen via onderstaande tweet een gelukkig nieuwjaar wenst!