Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

En de winnaar is… Donkey Kong Merchandise winnaar is bekend

Heb jij de Donkey Kong merchandise gewonnen? Kijk snel of jij de gelukkige bent.

Afgelopen weekend liep de tweede prijsvraag in een reeks af en we hebben nu de winnaar. De vraag was wat voor nieuwe Donkey Kong jullie graag zouden zien. In groten getale hebben jullie meegedaan en hoewel er vele leuke reacties waren kan er maar eentje winnen. Dit keer was dat @treecksvanveluwe. Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met je op via de mail die bij ons bekend is (vanwege het nieuwe jaar kan dit begin volgende week zijn).

Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, we hebben namelijk regelmatig nieuwe acties hier op de site. De winnaars van de Pokémon-kaarten worden ook binnenkort onthuld.