Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eufloria HD komt dit jaar nog naar de Switch

Dan mag deze sfeervolle strategiegame wel opschieten!

Eufloria HD komt 31 december naar de Switch. Deze game, een sfeervolle strategiegame, komt oorspronkelijk alweer uit 2009. Een HD-versie verscheen enkele jaren later op Steam en deze versie verschijnt nu ook op de Nintendo Switch. Hieronder kun je de aankondigingstrailer bekijken.

In Eufloria verken je een prachtig vormgegeven minimalistisch universum. Verover astroïden en gebruik de materialen die je daar vind om te groeien en semi-organischie planten en wezens te laten doen wat jij wilt. Bedenk een strategie en voer deze uit tegen AI tegenstanders die allemaal hetzelfde proberen te doen als jij. De game geeft je verschillende manieren om dit te doen. Zo kun je de “story mode” proberen met minstens 25 levels en uren aan gameplay, of “Relaxed mode” om meer van de ervaring zelf te genieten. Daarnaast zijn er “Skirmish levels” die je kunt blijven spelen en “Dark matter Mode” voor diegene onder ons die op zoek zijn naar een uitdaging.