Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo wenst je fijne feestdagen!

Wat ga jij deze Kerst doen?

Het is bijna Kerst, de tijd van het jaar om normaal gesproken gezellig leuke dingen te doen met familie en vrienden. Dit jaar zal dat voor velen waarschijnlijk opnieuw wat anders uitpakken dan normaal. Wellicht zijn dit voor jou juist nu wel dé dagen om volop te gamen of gewoon even helemaal niets te doen.

Namens het hele team van Daily Nintendo wensen we je fijne Kerstdagen. Ook tijdens deze dagen is het natuurlijk weer de moeite waard Daily Nintendo te checken. Want ook dan blijven we je op de hoogte houden van al het laatste Nintendo-nieuws.

Ook kun je momenteel stemmen op de DN Awards waarbij je kans maakt op een leuke prijs én meedoen met twee andere toffe prijsvragen! Onze Donkey Kong-prijsvraag loopt tot 25 december 23:59 uur en tot 30 december 23:59 Nederlandse tijd kun je meedoen om kans te maken op Pokémon kaarten!