Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Benelux maakt datum Winter Cup voor Mario Kart 8 Deluxe-toernooi bekend

Strijd mee om de beste Mario Kart 8 Deluxe-speler van de Benelux te worden en maak kans op mooie prijzen!

Eerder dit jaar maakte Nintendo Benelux in mei bekend dat ze een Mario Kart 8 Deluxe-toernooi gingen organiseren. Dit evenement zou bestaan uit vier toernooien waarin spelers kans maken op verschillende toffe prijzen. De eerste drie toernooien zijn geweest en de laatste vindt binnenkort plaats. Zaterdag 15 januari 2022 tussen 19:00 en 20:00 zal de Winter Cup in Mario Kart 8 Deluxe plaatsvinden. Strijd tegen de andere racers om de eerste plek en maak kans op een mooie prijs. Je kan namelijk een Hot Wheels Mario Kart Racebaan winnen als je de winnaar wordt van de Winter Cup. Na dit toernooi zullen de twaalf beste racers van de vier toernooien in de grote finale tegen elkaar gaan strijden om de titel van beste Mario Kart-speler van de Benelux. Het is nog niet bekend wanneer dit zal zijn.

Mocht je niet zo goed zijn in het racen als de rest, dan maak je alsnog kans op een gave prijs. Net zoals de vorige keer kun je namelijk jouw beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment van deze Winter Cup delen op Twitter met de hashtag #WinterCup. Als je dit tussen 15 januari 19:00 uur en maandag 17 januari 09:00 uur doet, dan maak je kans op een Mario Kart Red Shell Light.

Om op zaterdag 15 januari 2022 deel te nemen open je Mario Kart 8 Deluxe, kies je in het hoofdmenu voor “Online” en dan ga je naar “Toernooi”. Vervolgens kies daar voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in: 2148-0593-1563. Jij kunt dan gedurende maximaal 12 races samen met anderen strijden voor de winst.

Ga jij meedoen met de Winter Cup? Laat het ons weten in de reacties.