Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dungeon Munchies krijgt gameplaybeelden

De game verscheen gisteren plotseling op de Switch!

Tijdens de Indie World Showcase werd Dungeon Munchies aangekondigd, een side-scrolling action RPG. De game kreeg een surprise release en is dan ook sinds gisteren op de Switch te spelen. Om iedereen een beeld van de game te geven heeft YouTube-kanaal Nindie Spotlight een nieuwe video online gezet. De video, die je hieronder kunt bekijken, bevat 13 minuten aan gameplay materiaal.

In Dungeon Munchies jaag je op monsters om ze te koken en op te eten. Jij bent om onbekende redenen weer tot leven gebracht in een enorm ondergronds complex, waaruit je probeert te ontsnappen. Samen met de ondode Necro-Chef Simmer probeer je veilig en gevoed te blijven, terwijl je samen op zoek gaat naar een weg uit deze bizarre plek. De gerechten die je eet zorgen voor bepaalde vaardigheden die invloed hebben op je speelstijl.