Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

En de winnaar is… – Pokémon merchandise winnaar bekend

Ben jij benieuwd of je hebt gewonnen? Kijk dan snel.

Afgelopen weekend liep de eerste prijsvraag in een reeks af en we hebben nu de winnaar. De vraag was wat jullie favoriete Pokémon herinnering was. In groten getale hebben jullie meegedaan en hoewel er vele leuke reacties waren kan er maar eentje winnen. Dit keer was dat @onyxio met een uitgebreid verhaal over de Charizard van Ash. Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met je op via de mail die bij ons bekend is.

Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, de tweede prijsvraag staat al online. Hier kun je een speciale Metroid+Zelda goodiebag winnen. Deze vind je hier. Ook zijn er nog meer giveaways op komst dus wie weet zit daar nog wat bij voor jou.