Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Frontiers is aangekondigd op de Game Awards en wordt de eerste open wereld Sonic game!

sonic die op de Sonic frontiers wereld uitkijkt
Deze gloednieuwe Sonic-ervaring verschijnt rond de feestdagen van 2022 voor de Switch!

Sega kondigde eerder dit jaar in een speciale stream ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van de blauwe egel een nieuwe game in deze langlopende reeks aan. Afgelopen maand doken er nieuwe geruchten op rondom deze Sonic game. Een lekker op 4chan beweerde dat de game Sonic Frontiers moest gaan heten en dat zou gaan om een open wereld game.

Deze geruchten zijn vanacht tijdens de Game Awards officieel bevestigd. De eerste trailer voor deze gloednieuwe Sonic game is namelijk verschenen! Dat het hier om een openworld game gaat is duidelijk te merken aan de grote groene velden, waar de speler dadelijk helemaal vrij doorheen kan rennen. Op het eerste oog lijkt het daardoor ook een heel ander soort Sonic game te gaan worden! Sonic Frontiers zal ergens rond de feestdagen van 2022 verschijnen voor de Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X/S en de Switch. Bekijk de trailer hieronder: