Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier de eerste trailer voor de tweede Sonic the Hedgehog film

De tweede Sonic The Hedgehog film zal eind maart 2022 in de bioscoop verschijnen.

Vorig jaar verscheen in maart de allereerste Sonic film. Hoewel de eerste trailer van deze film niet veel goeds voorspelde, bleek het uiteindelijk één van de betere tot op heden. Buiten de lovende kritieken van gamers deed de film het daarnaast ook financieel erg sterk. Zo heeft die uiteindelijk bijna 320 miljoen dollar opgebracht. Er werd dan ook al vrij snel een vervolg aangekondigd.

Gisteravond op de Game Awards werd de eerste trailer voor deze tweede Sonic film dan eindelijk getoond. Sonic’s stemacteur Ben Schwartz kwam zelf het podium op om hem aan te kondigen. De belangrijkste acteurs van de eerste film zijn terug om hun rollen weer te spelen. Naast Ben Schwartz zal dus ook comedylegende Jim Carrey weer te zien zijn als Dr Robotnik en speelt James Marsden de rol van Sonic’s menselijke vriend Tom. Buiten de terugkerende personages zal deze film uiteraard ook nieuwe personages uit de games introduceren. Zo Zal blockbuster veteraan Idris Elba de rol van Knuckles gaan vertolken en is Colleen O’Shaughnessey te horen als Tails. De film komt eind maart in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder: