Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk vrijdagnacht The Game Awards via Daily Nintendo

The Game Awards
Kijk live The Game Awards via één van de Daily Nintendo pagina's.

The Game Awards komen er weer aan. In minder dan een week zal Geoff Keighley de gamewereld op zijn kop zetten met zijn unieke show. Net als ieder jaar zullen de beste games van de afgelopen 12 maanden geëerd worden. Daarnaast zullen er vele nieuwe onthullingen gedaan worden. Met verschijningen van onder andere Imagine Dragons, Reggie Fils-Aime en het feit dat het weer een fysiek live evenement wordt lijkt het erop dat Geoff Keighley het extra groots gaat aanpakken.

Zo heeft die onder andere al verteld dat één World Premiere erg speciaal wordt. Deze wordt namelijk al 2,5 jaar voorbereid en zal nu eindelijk onthuld worden. Hoewel er niets bevestigd is van Nintendo is het wel normaal dat ze iets tonen, enkel het jaar dat Satoru Iwata overleed heeft Nintendo geen nieuwe trailers of games getoond.

Nu zal de show op vele plekken getoond worden, maar ook via de kanalen van ons zul je het live kunnen volgen. Daily Nintendo is namelijk een officiële co-streamer van het evenement. Dit betekent dat wij de uitzending live mogen uitzenden.

De show begint vrijdag 10 december om 01:30 (’s nachts dus) en is dan live via Daily Nintendo te volgen. Via de site of ons YouTube kanaal. Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder de hype trailer bekijken.