Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt naar de Switch

Kunnen we straks met Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations aan de slag op de Switch?

Als we nieuwste geruchten mogen geloven dan komt Assassin’s Creed: The Ezio Collection uit 2016 binnenkort ook naar Nintendo’s hybride console. De mogelijke komst van een Switch-versie wordt genoemd door Direct Feed Games, een Twitter-account met een redelijk staat van dienst op het gebied van leaks. En ze zijn er bovendien ook nog eens heel erg zeker van. In onderstaande tweet melden ze dat de collectie binnenkort naar de Switch komt, maar daarna wordt in nieuwe tweets opnieuw aangegeven dat de spellen 100% zeker naar Nintendo’s hybride console komen.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection bevat de drie delen met de populaire Ezio Auditore da Firenze. Deze collectie, welke eerder werd uitgebracht op de PS4 en Xbox One, bevat Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood en Assassin’s Creed: Revelations. Daarnaast zit ook alle singleplayer-DLC voor die titels bij de collectie inbegrepen.

Wat denk jij? Komt Assassin’s Creed: The Ezio Collection inderdaad binnenkort naar de Nintendo Switch? Laat het ons hieronder weten.