Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden van Shovel Knight Pocket Dungeon

Puzzel met Shovel Knight in een nieuw avontuur!

Vanochtend konden we al melden dat er eindelijk een releasedatum is voor Shovel Knight Pocket Dungeon. Nu heeft GameXplain ook gameplaybeelden van deze titel online gezet. In dit filmpje kan je dus al een stukje van Adventure en VS mode bekijken voordat de game uitkomt op 13 december. Bekijk dus vooral de beelden onderaan dit artikel.

Shovel Knight Pocket Dungeon is een supersnel puzzelspel waar je veel actie en dungeon crawling kunt verwachten. Het is een nieuw avontuur waarbij je deels het ondergrondse ontdekt en deels puzzelt voor je leven. Kies uit 10 verschillende helden, elk met hun eigen unieke vaardigheden, om mee te spelen. Neem het op tegen eindbazen, puzzel grote aanvallen bij elkaar of neem het tegen andere spelers in 2 player competative mode.