Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Death’s Door krijgt launch-trailer

Ontdek een verhaal over kraaien, de dood en de deuren die daarbij horen.

Eind oktober werd Death’s Door aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game kwam al eerder uit voor PC en Xbox One en kreeg lovende reviews. Vandaag is deze titel dan eindelijk uitgekomen op Nintendo’s hybride console. Vanwege de release heeft Nintendo ook de launch-trailer online gezet. Bekijk dit filmpje onderaan dit artikel.

In Death’s Door bevindt de speler zich in een vreemde wereld waarin kraaien verantwoordelijk zijn voor de dood. Zij verzamelen de zielen van gestorvenen, maar jouw aangewezen ziel wordt gestolen. Terwijl je hier achteraan gaat kom je terecht in een dimensie zonder dood. Wezens leven hier langer dan de bedoeling is en verliezen zichzelf in hebberigheid en macht. De game speelt verder als een “somber verhaal met veel zwarte humor” waar je het verhaal achter de dood en de rollen van kraaien hierin ontdekt.