Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt gratis kostuums voor karakters

Ook is het eerste alternatieve kostuum getoond, welke voor SpongeBob SquarePants zal zijn.

Afgelopen maand verscheen Nickelodeon All-Star Brawl voor onder andere de Nintendo Switch. Nickelodeon All-Star Brawl heeft ontzettend weg van de Super Smash Bros.-reeks. Ook in deze game ga je de strijd aan tegen anderen en/of CPU’s op platformen. Echter gebeurt dit compleet in de stijl van Nickelodeon. Zo kun je personages en themalevels verwachten uit onder andere SpongeBob SquarePants, Fairly Odd Parents en Danny Phantom.

Gisteravond heeft Nickelodeon bekendgemaakt dat er zeer snel alternatieve kostuums naar Nickelodeon All-Star Brawl zullen komen. Ook is het eerste alternatieve kostuum al getoond. Het gaat hierbij om SpongeBob SquarePants die de “vervloekte” frisdrank hoed draagt. Naast dit alternatieve kostuum, komen er nog een boel anderen aan welke binnenkort bekendgemaakt zullen worden. Op welk alternatieve kostuum hoop jij?