Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond mee met de derde cup van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux toernooi!

Nieuwe ronde nieuwe kansen! De Autumn Cup vindt plaats op zaterdag 6 november van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Nintendo Benelux heeft eerder dit jaar een groots Mario Kart 8 Deluxe-toernooi aangekondigd genaamd Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Het evenement bestaat uit vier online toernooien en een finale, welke verspreid zijn over een jaar. Zaterdag 6 november is het tijd voor de derde cup: de Autumn Cup. Je kunt meedoen tussen 19:00 en 20:00 uur. Deelnemen is eenvoudig en hieronder kun je lezen hoe je gemakkelijk mee kunt doen.

Speel je voor de winst of voor de lol?

De winnaar van de derde cup gaat er dan niet alleen met de winst en de gouden beker vandoor, maar wordt ook trotse eigenaar van een prachtige accessoire, de HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe. Dit volledig uitgerust stuurwiel inclusief voetpedalen laat jou nog intenser genieten van een potje Mario Kart 8 Deluxe. De winnaar van de uiteindelijke finale krijgt ook nog eens een trofee van Mario Kart 8 Deluxe!

Mocht je niet zo goed zijn in het racen als de rest, dan maak je alsnog kans op een gave prijs. Net zoals de vorige keer kun je namelijk jouw beste, spannendste, meest zenuwslopende of grappigste racemoment van deze Autumn Cup delen op Twitter met de hashtag #AutumnCup. Als je dit tussen 6 november 19:00 uur en 8 november 09:00 uur doet, maak je kans op een leuke pluche van een rood schild. Natuurlijk kun je ook gewoon voor de lol meespelen!

Hoe doe je mee?

Om zaterdag 6 november deel te nemen open je Mario Kart 8 Deluxe, kies je in het hoofdmenu voor “Online” en dan ga je naar “Toernooi”. Vervolgens kies daar voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in: 1668-9695-2875. Jij kunt dan gedurende maximaal 12 races samen met anderen strijden voor de winst.