Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Marvel RPG Midnight Sons is uitgesteld

Marvel's Midnight Suns
De game zal nu ergens in de tweede helft van 2022 gaan verschijnen

De tactische Marvel RPG Midnight Sons stond oorspronkelijk gepland voor 22 maart 2022. Creative director Jake Solomon heeft nu op Twitter laten weten dat deze datum niet meer gehaald gaat worden. Hij maakt in zijn tweet duidelijk dat X-com studio Fireaxis meer tijd nodig heeft om er “de beste game mogelijk” van te maken.

In Midnight Sons speel je met een origineel personage genaamd The Hunter. Als dit personage vecht je zij aan zij met onder andere Blade, Ghost Rider en Wolverine in turnbased gevechten. Naast de tactische combat zit er ook een hubworld in de game waarin je als The Hunter interactie kunt hebben met alle andere Midnight Sons. Deze interacties dienen om je band met de (anti)helden te versterken, wat ook voordelen heeft in de combat.