Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Cruel King and the Great Hero krijgt releasedatum

Bekijk hier ook de nieuwe trailer met gameplaybeelden.

Eind juni kwam The Cruel King and the Great Hero uit in Japan. In het Westen zou de game in 2022 uitkomen op de Nintendo Switch. Nu is er bekend gemaakt dat deze game op 4 maart zal verschijnen in Europa. Naast deze aankondiging het NIS America ook een nieuwe trailer met gameplaybeelden online gezet. Dit filmpje is onderaan dit artikel te bekijken.

In The Cruel King and the Great Hero volg je het verhaal van Yuu, een meisje dat ervan droomt om een grote held te worden. Aan haar zijde bevindt zich een angstaanjagende draak genaamd the Dragon King, die haar helpt en beschermt. Deze heeft echter nogal een donkere geschiedenis, welke al gauw hun rustige leven op de kop komt zetten…