Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Café Remix update is nu te downloaden

Pokemon Cafe Remix
Deze update brengt onder andere nieuwe spelmodi met zich mee.

Afgelopen jaar kwam Pokémon Café Remix uit voor Nintendo Switch en mobiel. In deze game ben je de eigenaar van een café voor Pokémon, waarin je allerlei lekkers klaarmaakt. Dit doe je doormiddel van puzzels waarbij je allemaal combinaties moet maken door dezelfde figuren aan elkaar te koppelen. Daarnaast kunnen de Pokémon jou hiermee helpen; elke Pokémon heeft namelijk zijn eigen vaardigheid.

Voor deze game werd afgelopen augustus een nieuwe, grote update aangekondigd. Deze update brengt allereerst een aantal nieuwe modi met zich mee. Zo heb je nu de Pokémon Visiting mode waarin je de drankjes en gerechten moet maken die de Pokémon willen, de Past Orders mode waarin je je score van de Pokémon Visiting mode kunt verbeteren, de Training mode waarin je het level van een Pokémon kunt verbeteren en de Extra Order mode wat gebaseerd is op het systeem van voor de update. In deze laatste modus kun je ook nog diverse extra’s krijgen als je bepaalde orders hebt voltooid. Verder zijn de puzzels wat vernieuwd, komen er nog meer nieuwe evenementen aan en zijn er heel wat outfits toegevoegd voor nieuwe en oude Pokémon.

De Pokémon Café Remix update is nu te downloaden voor Nintendo Switch en mobiel.