Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer Voice of Cards: The Isle Dragon Roars

Voice of Cards keyart
De nieuwe card game waarin daadwerkelijk alles bestaat uit kaarten.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars werd afgelopen Nintendo Direct aangekondigd voor de Switch. Nu, net iets meer dan een maand later, is de game er al. Om dat te vieren heeft Square Enix een launch trailer online gezet, waarin de game nog even van zijn beste kant wordt laten zien. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

In Voice of Cards: The Isle Dragon Roars is jouw doel als speler om een net ontwaakte draak te gaan verslaan. Verschillende vrienden staan je hierbij bij. Zowel het verhaal als gevechten worden volledig met kaarten gespeeld. Daarom zal je dan ook constant keuzes moeten maken. Begeleid door een Game Master zul je bergen en velden trotseren en kerkers overwinnen door middel van turn-based combat.