Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Warner Bros. Multiversus ziet er steeds echter uit, eerste afbeelding lekt uit

Warner Bros Interactive Entertainment
Meer details zijn opgedoken over de aankomende Super Smash Bros. kloon van Warner Bros.

Eerder deze week lekte er al uit dat Warner Bros. aan een kloon voor Super Smash Bros. zou werken, Multiversus. Met onder andere franchises als Scooby Doo, Lord of the Rings en DC zou Warner de strijd aan moeten gaan met Super Smash Bros. Er waren echter nog geen beelden verschenen, tot nu. Een tweet van Hungrybox ( een Team Liquid Super Smash Bros. Melee speler) toont namelijk een personagemenu.

De video die hier staat ondersteunt het redelijk aangezien Warner de video met de vechters met een copyrightclaim offline heeft laten halen. Zonder een geldige reden had dit niet gekund, dus dit is een extra bewijs dat het spel echt is en een onthulling is mogelijk niet ver weg.