Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch Online datamine toont hints nieuwe N64 games & platform

Nintendo Switch Online expansion
Er zou nog best wat op de planning kunnen staan voor het uitbreidingspakket!

Afgelopen week verscheen het nieuwe uitbreidingspakket van Nintendo Switch Online. Met dit pakket kun je, naast de standaard online ervaring, nu ook een aantal populaire N64 en SEGA Genesis games spelen. De eerste reacties daarvan waren niet allemaal positief, maar wees gerust, Nintendo is nog niet klaar met deze service. Zo weten we al dat er binnenkort meer N64 games beschikbaar worden. Zelda: Majora’s Mask, Paper Mario, Pokemon Snap, en Banjo-Kazooie staan al gepland, maar dit worden er waarschijnlijk nog meer.

Gebaseerd op een datamine van twittergebruiker MondoMega lijken er minstens 38 titels op de planning te staan. Dit is gebaseerd op de ID’s van de nu beschikbare games. Dat niet alleen, door naar diezelfde ID’s van de SEGA Genesis te kijken staan daar minstens 52 in de planning. En misschien nog interessanter: het eerste nummer van die ID correspondeert met een console. Zo gebruikt de NES één, SNES twee, N64 drie, en de SEGA Genesis vijf. Dat betekent dan natuurlijk dat de vier nog open staat. Aangezien er al langer geruchten bestaan dat er Gameboy & Gameboy color titels naar de Switch komen is dit natuurlijk erg interessant…

Hieronder kun je de tweets bekijken. Let wel, dit zijn alleen maar geruchten en speculaties. Als er officieel nieuws van Nintendo naar buiten komt horen jullie het natuurlijk meteen!