Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

#DRIVE krijgt een fysieke versie

Vanaf morgen kun je deze eindeloze racegame bestellen voor je fysieke collectie!

#DRIVE is een eindeloze racegame gebaseerd op road- en actiefilms uit de jaren ’70 en ’80, die in 2020 digitaal voor de Switch verscheen. In de game heb je keuze uit 90 verschillende soorten auto’s waarmee je zo lang mogelijk moet zien te rijden op acht verschillende locaties. Ruim een jaar na release komen er dankzij een samenwerking met Limited Run games twee fysieke versies van de game. Het gaat hier in beide gevallen om de definitive edition. De fysieke versies gaan $29,99 en $39,99 kosten. Het prijsverschil zit hem in het feit dat je bij de ene versie een steelbook krijgt en bij de ander niet.

Bij beide versies van de game krijg je een gratis luchtverfrisser voor als je echt de weg op gaat. Daarnaast zit uiteraard ook alle content uit de digitaleversie inbegrepen in deze fysieke uitgaven. Wanneer De fysieke edities precies uitkomen is nog niet bekend. Wel zijn ze vanaf vandaag te bestellen op de website van Limited Run Games.