Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blue Reflection: Second Light krijgt demo op de Switch

Probeer de game voor de release alvast uit!

Blue Reflection: Second Light zal op 9 november naar de Nintendo Switch komen maar al voor de release kun je kennis maken met deze game. Koei Tecmo heeft namelijk laten weten dat er vanaf nu een gratis demo beschikbaar is in de eShop. De demo bestaat uit twee delen: Prologue en Story. Met deze twee delen kun je zowel de gameplay alvast ontdekken alsmede het begin van het verhaal ontdekken wanneer één van de personages wakker wordt in een droomwereld.

Blue Reflection: Second Light volgt de avonturen van drie studentes: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou. Ze worden met geheugenverlies getransporteerd naar een mysterieuze zwevende academie, waar ze op zoek gaan naar aanwijzingen die ze kunnen helpen hun weg naar huis te vinden.

Ga jij de game alvast uitproberen met de nieuwe demo? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!