Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rockstar toont flink wat screenshots van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition

Binnenkort kunnen we ook op de Switch genieten van de GTA-games!

Eerder deze maand werd Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. Deze week werd bekend dat de game op 11 november digitaal zal verschijnen voor zo’n €59,99. Vandaag hebben we flink wat nieuwe screenshots van de game voor je welke je hieronder kunt bekijken.

Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition bestaat uit de spellen GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas. In eerdere beelden zagen we al dat onder andere de graphics een flinke upgrade hebben gekregen.Daarnaast hebben ook de controls een upgrade gekregen, waardoor deze nu te vergelijken zijn met de controls van GTA V. Ook krijgt de Switch een aantal specifieke controls: zo kun je de gyroscoop gebruiken voor het richten van je wapen en is het touchscreen te gebruiken om in- en uit te zoomen en om door het menu te navigeren.

Kijk jij uit naar Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie! De nieuwe screenshots zijn te bekijken in onderstaande slideshow.