Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Happy Game komt volgende week naar de Switch

Het wordt lekker griezelen deze halloween.

Vorig jaar werd Happy Game aangekondigd voor de Switch, tijdens de laatste Indie World Showcase van 2020. De psychologische horror game stond origineel gepland voor dit voorjaar, maar heeft dit niet weten te halen. Nu, een half jaar later, heeft Ontwikkelaar Amanita Design laten weten dat de game volgende week eindelijk naar de Switch komt. Vanaf 28 oktober zullen we met de titel aan de slag kunnen. De trailer die dit aankondigde kun je hieronder bekijken.

In Happy Game speel je een kleine jongen die in zijn slaap een verschrikkelijke nachtmerrie beleeft. Hoewel het speelt en eruit ziet als een typische Amanita Design game (Samorost, Machinarium) heb je al snel door dat je hier met iets… anders te maken hebt. Reis door verschillende werelden waarin je puzzels moet oplossen en taken moet oplossen, waarbij je de meest vreemde dingen tegenkomt. Ongemakkelijke lachende gezichten, schattige konijnen en de dood zelf… dit wordt een avontuur dat je nog tijden zal bijblijven!