Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden voor Youtubers Life 2

Bekijk hier ruim 30 minuten gameplay.

Afgelopen april werd Youtubers Life 2 voor de Nintendo Switch aangekondigd. Vanaf vandaag is deze titel dan eindelijk verkrijgbaar. Zoals je vaker rond de release ziet heeft Handheld Players een video online gezet met gameplaybeelden. Bekijk vooral deze video onderaan dit artikel.

In Youtubers Life 2 beheer je jouw eigen YouTube-kanaal. Verder beheer je ook verschillende kanalen op Sociale Media. Het spel kent nieuwe locaties die je kunt verkennen. Zo zijn er ook nieuwe opdrachten die je kunt uitvoeren en kun je ander soort video’s maken. Bovendien mag jij kiezen welke kleding je draagt en kun je jouw kamer een volledige make-over geven. Gaat het jou lukken om viraal te gaan?