Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Details van Uitbreidingspakket voor Nintendo Switch Online bekendgemaakt

Nintendo Switch Online expansion
Bereid je voor op een flinke prijsverhoging.

Eind vorige maand kondigde Nintendo een Uitbreidingspakket aan voor Nintendo Switch Online. Voor dit Uitbreidingspakket zul je nog een extra bedrag bovenop het Nintendo Switch Online-abonnement moeten betalen. In ruil hiervoor krijg je wel een aantal extra’s, zoals de mogelijkheid om een selectie van Nintendo 64- en SEGA Genesis-spellen te spelen. Verdere details werden toen nog niet naar buiten gebracht, maar die zijn zojuist tijdens de Animal Crossing Direct bekendgemaakt.

Allereerst zijn er met de launch van dit Uitbreidingspakket al 9 Nintendo 64-spellen en 14 SEGA Genesis-spellen te spelen. Daarnaast heeft Nintendo ook bekendgemaakt dat de nieuwe betaalde uitbreiding voor Animal Crossing: New Horizons ook in deze uitbreiding zal zitten. Daarnaast heeft Nintendo ook de prijzen voor het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-lidmaatschap bekendgemaakt. Op jaarbasis zul je voor een individueel abonnement €39,99 moeten betalen, terwijl je voor een familie lidmaatschap €69,99 per jaar kwijt zult zijn. Dit betekent een verdubbeling van de prijs ten opzichte van enkel het Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Wel krijg je, naast de standaard voordelen van het Nintendo Switch Online-lidmaatschap, natuurlijk ook bovenstaande voordelen.

Dit nieuwe lidmaatschap zal op 26 oktober verschijnen. Ga jij jouw Nintendo Switch Online-lidmaatschap omzetten naar het nieuwe lidmaatschap waarbij het Uitbreidingspakket inbegrepen zit? Laat het ons weten in de reacties.