Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer Prison Architect: Nintendo Switch Edition voor een week lang gratis uit met Games Op Proef

Er wacht binnenkort weer een nieuw spelletje op jou!

Zo nu en dan geeft Nintendo alle Nintendo Switch Online-leden de mogelijkheid om bepaalde spellen tijdelijk gratis uit te proberen. Voorheen hebben gamers onder andere al aan de slag kunnen gaan met Daemon X Machina, Overcooked 2 en zelfs Mario Tennis Aces, maar binnenkort is het de beurt aan een nieuwe titel. Vandaag is er namelijk bekendgemaakt dat Switch-bezitters vanaf 20 oktober om 10:00 uur tot 26 oktober 23:59 uur gratis de volledige game Prison Architect: Nintendo Switch Edition mogen spelen.

Mocht je momenteel geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebben, kun je alsnog gebruik maken van deze te geweldige actie. Het is namelijk mogelijk om voor één keer een gratis zevendaagse proefperiode te activeren, waardoor elke speler de kans krijgt om te genieten van Prison Architect: Nintendo Switch Edition.

Mocht je benieuwd zijn naar het officiële Twitterbericht van Nintendo Nederland, bekijk dan het onderstaande bericht.