Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Crown krijgt launch-trailer

Tem monsters, start een eigen fokprogramma en zorg dat je het sterkste team vormt!

Vanaf vandaag is de Pokémon achtige RPG Monster Crown verkrijgbaar voor Nintendo Switch, uitgeverij SOEDESCO en ontwikkelaar Studio Aurum hebben een trailer gedeeld van dit gloednieuwe verhaal.

Monster Crown speelt zich af op krooneiland, waar een jonge machtsbeluste vrouw de wereld graag wilt overnemen. Jouw missie is om haar te stoppen. Dit doe je door op avontuur te gaan op krooneiland waar veel monsters op jou wachten.

Monsters zijn te temmen met specialie taming packs en daarna kan je ze gebruiken in gevecht en zelfs een fokprogramma op zetten om duizenden nieuwe monsters te creëren. Ook is het mogelijk om gevechten aan te gaan zodat jouw monsters transformeren en nóg sterker worden, allemaal om de vijand te kunnen verslaan.