Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Mario Party Superstars in Japanse commercials

Mario Party Superstars keyart
Nieuwe beelden met een stukje humor inbegrepen!

Mario Party Superstars komt eind deze maand naar de Nintendo Switch en in de twee onderstaande Japanse commercials kun je flink wat nieuwe beelden van de game bewonderen. In de commercials zien we de Japanse groep King & Prince aan de slag gaan met de game. De Japanse commercials van Nintendo zijn voor ons vaak redelijk komisch om te zien, en ook onderstaande commercials zijn los van de beelden ook grappig om te kijken.

Op 29 oktober komt Mario Party op een klassieke manier terug, want het spel bevat maar liefst 5 spelborden uit het N64-tijdperk, waaronder Peach’s Birthday Cake en Space Land. Deze spelborden waren al speelbaar in Mario Party en Mario Party 2. Daarnaast bevat het spel maar liefst 100 minigames, die ook uit eerdere Mario Party spellen komen.