Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NASCAR Heat Ultimate Edition+ komt naar de Nintendo Switch

Motorsport Games brengt NASCAR naar Nintendo's hybride console.

Er komt voor het eerst een NASCAR-titel naar de Nintendo Switch. De website Amazon heeft een Switch-versie online gezet van NASCAR Heat Ultimate Edition+, welke wordt uitgegeven door Motorsport Games en wordt ontwikkeld door 704 Games. NASCAR Heat Ultimate Edition+ zal de officiële game worden voor het seizoen van 2020 en moet later dit jaar verschijnen. Het spel bevat dan ook de teams, coureurs en auto’s van het 2020-seizoen. De game komt naar meerdere platformen waaronder de Nintendo Switch. De laatstgenoemde versie zal gebaseerd zijn op NASCAR Heat 5 Ultimate Edition. Motorsport Games liet eerder dit jaar al weren dat NASCAR naar Nintendo’s hybride console zou komen, maar meer informatie bleef toen nog uit.

De NASCAR-spellen draaien om razendsnelle races maar zijn niet per definitie geliefd bij elke race-fan. Met name de eenvoudige parkoersen en de vooral Amerikaanse coureurs zorgen ervoor dat de sport buiten de Verenigde Staten niet al te populair is. Fans die er wél naar uitkijken zouden vanaf 19 november met de game aan de slag moeten kunnen gaan.