Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk je mee? Sakurai onthult laatste vechter voor Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate - Het laatste gevecht
Bijna drie jaar na de release van de game, wordt vanmiddag de laatste vechter onthuld. Kijk jij samen met ons mee naar dit moment?

Vanmiddag is het zover. Eind 2018 kwam Super Smash Bros. Ultimate uit voor de Nintendo Switch. Sindsdien zijn Masahiro Sakurai en zijn team nog volop met deze game bezig geweest. Zo verschenen er meerdere Spirit Events, kreeg de game regelmatig grote updates, maar ook kreeg de game diverse Mii-vechterskostuums en twee Fighters Passen boordevol nieuwe vechters als betaalde DLC. Vandaag zal Sakurai de allerlaatste vechter bekendmaken voor deze game.

De videopresentatie van Sakurai begint vanmiddag om 16:00 en zal ongeveer 40 minuten duren. Het is nog volledig onbekend wie deze nieuwe vechter zal worden. Wel heeft Sakurai onthuld dat deze presentatie niet alleen interessant zal zijn voor Smash-fans, maar ook voor alle andere gamers die niks met deze game hebben. Hij heeft in ieder geval erg veel lol gehad met het opnemen van deze videopresentatie.

Je kunt de onthulling van de allerlaatste vechter via onderstaande YouTube-video bekijken.