Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sakurai: Laatste vechtersonthulling ook interessant voor niet Smash-fans

Sakurai doet een opmerkelijke oproep op Twitter.

De Super Smash Bros.-serie mag dan wel enorm populair zijn, niet elke Nintendo-fan speelt natuurlijk de serie. Morgen zal echter de laatste vechter voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld gaan worden en via Twitter deed Masahiro Sakurai een opvallende oproep. Hij moedigt namelijk ook niet Smash-fans aan om de presentatie morgen te gaan kijken. Volgens hem is het voor iedereen die van games houdt de moeite waard om te gaan kijken. Ook liet Sakurai weten veel lol te hebben gehad met het opnemen van de presentatie.

Ben je er morgen ook bij? De laatste vechter voor Super Smash Bros. Ultimate wordt morgen onthuld middels een videopresentatie van Sakurai welke Nintendo morgen om 16:00 uit zal zenden. Wij zijn in elk geval enorm benieuwd naar de presentatie!