Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de eShop hoogtepunten van september

Nintendo Switch eShop
Nintendo toont weer verschillende games die afgelopen maand in de eShop zijn verschenen.

Merk je ook dat de tijd zo snel gaat? September zit er alweer op en dat betekent ook dat we de afgelopen maand weer verschillende games in de eShop zijn verschenen. Nou ja, verschillende….Het aantal spellen dat maandelijks op de Nintendo Switch verschijnt kan flink oplopen. Ben je soms het overzicht een beetje kwijt? Zo gek is dat niet. Gelukkig plaatst Nintendo elke maand een video op haar YouTube-kanaal met de eShop hoogtepunten van de afgelopen maand.

In de video van de maand september komen onder andere de spellen WarioWare: Get it Together!, Sonic Colors: Ultimate alsmede Diablo 2 voorbij. Met welke games van afgelopen maand ben jij inmiddels al aan de slag gegaan? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!