Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Triangle Strategy krijgt gloednieuwe trailer

Triangle Strategy Keyart
Bekijk hier in grote lijnen het verhaal, de personages en de gevechten.

In februari werd Project: Triangle Strategy aangekondigd. Deze game is gemaakt door de zelfde studio als Octopath Traveler en gebruikt daardoor ook dezelfde stijl. Al snel na de aankondiging werd een demo vrijgegeven en met alle feedback die de studio kreeg op deze demo gingen ze aan de slag. Dit resulteerde in heel wat veranderingen en optimalisaties, maar afgelopen Direct werd aangekondigd dat Triangle Strategy op 4 maart 2022 naar de Nintendo Switch zal komen.

Op dit moment is Square Enix bij de Tokyo Game Show aanwezig, waar ze een eigen show hebben. Tijdens deze gameshow hebben ze heel wat trailers laten zien van hun spelen, waaronder een gloednieuwe trailer van Triangle Strategy. Ze gaan in grote lijnen onder andere in op het verhaal, de personages en de gevechten. Je kunt de nieuwe trailer hieronder bekijken.