Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

RPGolf Legends aangekondigd voor Nintendo Switch

FORE!

Uitgeverij Kemco heeft bekend gemaakt dat het vervolg op RPGolf naar Nintendo Switch zal komen, het geliefde RPG spel van ontwikkelaar ArticNet. Zoals de titel doet vermoeden is het spel zowel een RPG als een golf spel, verwacht de nodige avonturen bij het ontdekken van de wereld en ontmoet vrienden en vijanden onderweg. Werk aan je vaardigheden en ga op zoek naar special items.

Loop rond in deze nieuwe wereld, speel samen of alleen. Rij in een golfkarretje of vlieg in een ouderwetse zappelin. Vecht tegen bazen die je onderweg tegenkomt en kom tot rust terwijl je aan het vissen bent. Ga jij voor die hole in one?

Er is nog geen vaste releasedatum, maar hij zal ergens in 2022 te spelen zijn op onze geliefde hybride console.