Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute met Nintendo Switch OLED-model unboxing

Een nieuwe aflevering met Kit & Krysta.

Begin juli werd de Nintendo Switch OLED-model aangekondigd. De release nadert al snel, want 8 oktober komt dit model uit. Nu heeft Nintendo Minute een officiële unboxing van het OLED-model gedaan. Kit & Krysta pakken hierin de console uit en bespreken de verschillen tussen dit nieuwe model en het huidige model. Zo laten ze goed wat er allemaal verbeterd is en waarom dit dus een upgrade gaat zijn. Bekijk vooral de video onderaan dit artikel.

De Nintendo Switch OLED-model heeft een zeven inch OLED-scherm, aanpasbare stand en een dock met een bekabelde LAN-poort. Daarnaast heeft dit apparaat 64GB aan intern geheugen en is de audio verbeterd ten opzichte van het ”normale” Switch-model. De Joy-Con zijn echter niet veranderd en zullen dus hetzelfde zijn als op het “normale” Switch-model.