Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch-trailer voor Astria Ascending

key-art Astria Ascending
Astria Ascending is vanaf vandaag uit voor de Nintendo Switch.

Afgelopen maart werd Astrid Ascending al aangekondigd voor de Nintendo Switch. De aankondiging voor de releasedatum volgde tijdens de E3 en vandaag is de game dan eindelijk uitgekomen. Uitgever Dear Villagers heeft daarvoor een launch-trailer online gezet. Bekijk vooral deze video onderaan dit artikel.

In Astria Ascending volg je namelijk het verhaal van de Demigods. Deze Demigods zijn een bonte verzameling van acht helden die de verantwoordelijkheid hebben over het lot van de wereld. Elk personage heeft zijn eigen verhaal. De wereld bestaat uit vijf grote steden, 25 dungeons en zoโ€™n 30 tot 50 uur aan gameplay. Het is een turn-based RPG, en naast de main quest zijn er vele side-quests en mini-games te vinden. Meer dan genoeg om te doen!