Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Engelse stemmencast Shin Megami Tensei V onthuld

Voor het eerst is de cast van deze opkomende game in het Engels te horen.

Gisteren heeft Atlus via een trailer de Engelse stemmencast onthuld voor Shin Megami Tensei V. Hoewel al langer bekend was dat er Engelse stemmen zouden komen, krijgen we ze nu voor het eerst te horen. Wij zetten de aangekondigde personages en hun stemacteurs even op een rijtje.

  • Tao Isonokami, een schoolvriendin van de hoofdpersoon, wordt ingesproken door Jeannie Tirado. Zij heeft ook de stemmen gespeeld van onder andere Android 21 in Dragon Ball, Byleth (female) in Fire Emblem: Three Houses en Kujou Sara in Genshin Impact.
  • Yuzuru Atsuta, een schoolvriend van de hoofdpersoon, wordt ingesproken door Mark Whitten. Hij deed ook de stemmen van onder andere Seteth in Fire Emblem: Three Houses, Kyojuro Rengoku in Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba en Kaedehara Kazuha in Genshin Impact.
  • Miyazu Atsuta, het zusje van Yuzuru, wordt ingesproken door Ashlyn Madden. Ze heeft eerder al stemmen ingesproken voor Neera in Freedom Planet, Batgirl in DC Super Hero Girls en extra stemmen voor Final Fantasy VII Remake.
  • Ichiro Dazai, een andere schoolvriend van de hoofdpersoon, wordt ingesproken door Stuart Allan. Hij heeft ook de stemmen gedaan voor Robin / Damian Wayne in meerdere Batman en Teen Titans series.
  • Hayao Koshimizu, de Japanse minister-president en directeur van Bethel Japan, wordt ingesproken door Sean Crisden. Hij deed vorig jaar ook de stemmen van Storm Shadow, Tomax en Xamot in G.I. Joe: Operation Blackout.
  • Abdiel, een aartsengel die samenwerkt met Bethel, wordt ingesproken door Cissy Jones. Ze doet ook de stemmen van Lilith Clawthorne in The Owl House, Delilah in Firewatch en Joyce Price in Life is Strange.
  • Nuwa, een demon die vecht tegen Bethel, wordt ingesproken door Laura Post. Zij heeft onder andere ook de stemmen ingesproken van Sakuna in Sakuna: Of Rice and Ruin, Kasumi Yoshizawa in Persona 5: Royal en Primrose Alezhard in Octopath Traveler.
  • Shohei Yakumo, een man die samenwerkt met Nuwa, wordt ingesproken door Ben Lepley. Hij heeft onder andere de stemmen gedaan van Dedue in Fire Emblem: Three Houses en Professor Mirror in New Pokémon Snap.
  • Aogami, een mysterieuze man die samen met de hoofdpersoon fuseert om de Nahobino te vormen, wordt ingesproken door Daman Mills. Hij heeft ook de stemmen ingesproken van onder andere Hawk in Ys IX: Monstrum Nox, Frieza in Dragon Ball en N in Pokémon Masters.

Atlus heeft ons dus verwend met een flink aantal nieuwe stemmen om naar te luisteren. Als je de trailer graag zelf wilt beluisteren, dan hebben wij die hieronder nog voor je neergezet. Shin Megami Tensei V komt op 11 november exclusief uit op Nintendo Switch.