Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Toy Soldiers HD opnieuw uitgesteld

De game staat nu op de planning voor 21 oktober

Toy Soldiers HD werd aanvankelijk voor een release in de lente van 2020 aangekondigd maar al snel werd de titel naar 2021 uitgesteld. Ook daarna volgde meerdere keren uitstel en zou de game uiteindelijk 30 september moeten verschijnen. Ook dit is niet gehaald, Toy Soldiers HD zal nu op 21 oktober verschijnen. De ontwikkelaars hebben nog extra tijd nodig om de game te optimaliseren. Zo zijn er momenteel onder andere nog wat problemen met weergave van de leaderboards.

Toy Soldiers HD is een opgepoetste versie van de arcade game uit 2010, welke destijds verscheen op Xbox LIVE Arcade. In de game ga je de strijd aan met, zoals de naam al doet vermoeden, speelgoedsoldaten. In de HD-versie zijn de graphics verbeterd én zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van gameplay. De HD-versie bevat ook alle eerder verschenen DLC.