Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Youtubers Life 2 toont content creators

Wordt opnieuw een populaire YouTuber!

In april 2021 werd er bekendgemaakt dat Youtubers Life 2 naar Nintendo’s hybride console gaat komen en inmiddels komt de release ook al dichtbij. Vanaf 19 oktober aanstaande kun je aan de slag met de game en vandaag hebben we een gloednieuwe trailer voor je. Deze nieuwe trailer geeft een kijkje op de content creators in de game en kun je hieronder bewonderen. In de trailer zien we onder andere PewDiePie voorbij komen, vergezeld met zijn hond Maya.

In Youtubers Life 2 beheer je niet alleen jouw eigen YouTube-kanaal, maar ook verschillende kanalen op Sociale Media. Het spel kent nieuwe locaties die je kunt verkennen, al zijn er ook nieuwe opdrachten die je kunt uitvoeren en kun je ander soort video’s maken. Bovendien mag jij kiezen welke kleding je draagt en kun je jouw kamer een volledige make-over geven. Gaat het jou lukken om viraal te gaan?