Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Addams Family: Mansion Mayhem krijgt een launch-trailer

The Addams Family Keyart
Een griezelige launch-trailer voor The Addams Family: Mansion Mayhem.

Half mei werd The Addams Family: Mansion Mayhem aangekondigd voor een release op 24 september. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover dat The Addams Family: Mansion Mayhem uitkwam op de Nintendo Switch. Meestal verschijnt er rondom de release van een titel ook een launch-trailer, dat is nu ook het geval. Bekijk deze video onderaan het artikel.

Help in deze 3D platformer Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia om de Addams Family Mansion te redden. Speel solo of met drie vrienden lokaal door dit grappige avontuur. Gebruik de unieke vaardigheden van elk personage om het griezelige huis te verkennen. Verder zijn er puzzels om op te lossen en verloren relikwieën om te vinden. Daarnaast is het mogelijk om competitieve minigames waarbij je van alles moet doen om te winnen te spelen.