Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe DLC voor Horizon Chase Turbo

Er komt een Senna Forever Expansion voor Horizon Chase Turbo.

Horizon Chase Turbo, een racegame geïnspireerd op de jaren ‘80 en ‘90, kwam al bijna drie jaar geleden uit voor de Nintendo Switch. Nu heeft de ontwikkelaar Aquiris via een video bekend gemaakt dat er betaalde DLC komt voor Horizon Chase Turbo. Deze DLC is een hommage aan Senna en heet daarom de Senna Forever Expansion. Op 20 oktober zal de DLC dan daadwerkelijk uitkomen. Bekijk vooral de aankondiging in de video onderaan dit artikel.

In de Senna Forever Expansion kunnen Nintendo Switch-bezitters aan de slag met een career mode die draait om de legendarische racer Ayrton Senna. In vijf hoofdstukken volg je de carrière van Senna. Daarbij komen er ook nieuwe auto’s, tracks en meer. Mocht dat nog niet genoeg zijn, er zit ook een Championship Mode bij deze DLC. Race hierin solo of met drie vrienden lokaal.