Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo zal ook nog nieuwe NES- en SNES-games uitbrengen voor Switch Online

Nintendo Switch Online expansion
De komst van N64 en Genesis-spellen betekent niet het einde voor de NES- en SNES-titels.

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct wist Nintendo ons te verrassen met de aankondiging dat er ook Nintendo 64- en Genesis-titels toegevoegd gaan worden aan het aanbod aan spellen op Nintendo Switch Online. Inmiddels is ook duidelijk dat dit niet het einde betekent voor de komst van NES- en SNES-games voor de online service van Nintendo. Nintendo heeft bevestigd dat ze nog steeds plannen hebben om nieuwe 8-bit én 16-bit klassiekers uit te gaan brengen. Specifieke titels werden daarbij niet genoemd.

Door de aankomende Nintendo Switch Online + Expansion Pack worden binnenkort ook Nintendo 64 en SEGA Genesis-spellen toegevoegd. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Wél is duidelijk dat je voor deze nieuwe titels extra zal moeten betalen, maar hoeveel is nog onduidelijk. Er zullen tevens nieuwe bijbehorende controllers gaan verschijnen voor de N64- en Genesis-spellen.