Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende maand zijn er nieuwe avonturen te beleven in Age of Calamity

Hyrule Warriors Expansion
De datum en eerste details voor de tweede Age of Calamity-uitbreiding zijn onthuld.

Hyrule Warriors Age of Calamity was vorig jaar mogelijk de grootste verrassing die Nintendo uit hun hoed toverde. Het tweede Hyrule Warriors spel zou ook weer een uniek verhaal vertellen, maar dit keer zou het wel raakvlakken hebben met een ander spel. Het zou namelijk het verhaal vertellen over wat er honderd jaar voor Breath of the Wild gebeurd was in Hyrule. Al snel werd er bekend dat ook hier weer DLC voor zou verschijnen. Dit keer in twee pakketten die te koop zijn door middel van de Expansion Pass.

De eerste uitbreiding verscheen al eerder dit jaar, maar komende maand is het tijd voor de tweede lading content. De uitbreiding verschijnt op 29 oktober en brengt een lading nieuwigheden met zich mee. Zo zullen er nieuwe stukken verhaal over de Champions en hun Divine Beasts langskomen, maar ook nieuwe locaties als Kakariko Village en het Coliseum. Ook worden Purah en Robbie eindelijk speelbaar als een duo.