Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vecht tegen zombies in Dying Light en Dying Light 2 Stay Human

Dying Light Platinum Edition header
Afgelopen nacht kregen de Dying Light-fans goed nieuws! Dying Light zal nog dit jaar naar de Switch komen en het tweede deel krijgt volgend jaar een cloud-versie.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat Dying Light naar de Nintendo Switch zal komen. Een releasedatum bleef nog uit tot de Nintendo Direct afgelopen nacht. Dying Light zal namelijk op 19 oktober dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Daar bleef het Dying Light-nieuws echter niet bij; afgelopen nacht is namelijk ook bekend geworden dat Dying Light 2 Stay Human naar de Switch zal komen op 4 februari 2022. Voor het tweede deel van deze reeks zul je echter wel altijd een internetverbinding nodig hebben; Dying Light 2 zal namelijk als cloud-versie uitkomen voor de Nintendo Switch.

Dying Light is een first person zombie survival game waarbij het allemaal draait om overleven tussen hordes met zombies. Je bevindt je in het spel in de stad Harran, een open wereld welke je naar hartelust vrij kunt verkennen maar wél met een geheime missie. Het is namelijk jouw taak om gestolen documenten over een geneesmiddel op te sporen. In een wereld vol zombies overleven alleen de sterkste en gelukkig beschik jij over de nodige skills en wapens om dat mogelijk te maken.