Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Star Wars: Knights of the Old Republic komt naar de Switch

Knights of the old republic
Let wel, het gaat hier wel om de oude versie.

Het regent Star Wars op de Switch. Na Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast en Star Wars: Republic Commando staat nu ook Star Wars: Knights of the Old Republic gepland voor de Switch. Deze klassieke BioWare RPG werd tijdens de Nintendo Direct aangekondigd en staat gepland voor 11 november. Het gaat hierbij helaas wel om de oude versie uit 2003, en niet de nieuwe die laatst voor PS5 en PC aangekondigd werd. De aankondigingstrailer kun je hieronder bekijken.

Star Wars: Knights of the Old Republic speelt zich 4000 jaar na de Star Wars films af. Darth Malak valt de Republic aan, met een leger van de Sith. Veel jedi’s komen hierbij om het leven of vluchten voor de enorme vloot van de Sith. De game begint dat jij zonder je geheugen wakker wordt aan boord van een verdoemd Republic capital ship. Je ontsnapt en crashed op Taris, waar je langzaam maar zeker vrienden maakt en op zoek gaat naar je verleden.